Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Text Shortcode

 Workshop, som på finurlig vis kombinerer arbejdet med ord og materialer

  • Text Hover
Processen i fokus

At skrive en tekst? Skal det gøres på et blankt, hvidt papir? Kan man

bruge ord i sit arbejde med materialer, billeder og tegninger? Vi 

benytter os af hurtigskrivninger og collage- tegneøvelser, der på

kort tid aktiverer en masse ord, billeder og ideer. Den hurtige 

arbejdsmetode får deltagerne til at lægge tankerne væk ifht. om det

de laver er grimt, pænt eller helt hen i vejret. 

Målgruppe

Målgruppen er både børn og unge i alderen 12-20-årrige og lærere i kreative fag som fx billedkunst og skrivning, der får ny inspiration, snuser til det at blande genrer og måske opnår et udvidet syn på sine fagområder. Vi tilrettelægger forløbet i forhold til jeres aldersgruppe.

  • Text Hover

Workshopdeltager

  • Opgaverne vi fik stillet var både udfordrende og sjove. Der var et godt tempo på workshoppen, så jeg fik ikke lov til at gå i baglås og stirre på et blankt papir. Med fra workshoppen har jeg fået en masse fede metoder til at kickstarte en kreativ proces, fordi man let kan lave flere af øvelserne for sig selv bagefter.
    Kunst og designelev, Ida Myllerup Mikkelsen, 19 år
  • Text Hover
  • Text Hover
Text Shortcode

Tekstildesigner og illustrator Gitte Lægård og forfatter og redaktør Allan Lillelund har stor erfaring med at undervise børn og unge i alderen 11-21-årige i kreative processer. 

 

Gitte Lægård er i sine egne projekter inspireret af materialerne og omgivelserne, som de lige har ved hånden? Hvordan kan sytråd og papir blive til en illustration eller hvordan kan den samme hverdagsrutine danne grobund for en tekst? Gitte og Allan ser begrændsninger som et kreativt benspænd til at udvikle særegne udtryk.